Rulouri Exterioare

Rulourile exterioare asigură un confort adiţional în încăperi şI birouri fiind cel mai practic sistem care oferă simultan:

Rulourile exterioare asigură păstrarea unei temperaturi constante în interior, indiferent de anotimp. Aluminiul conferă durabilitate de-a lungul timpului, păstrându-și forma sub acțiunea intemperiilor și a variațiilor de temperatură.

Complementar, acestea asigură protecția tâmplariei, a mobilierului și elementelor decorative din jurul ferestrelor.

Rulourile exterioare asigură păstrarea unui mediu ambiental plăcut în interiorul încăperilor, creând o barieră de protecție la acțiunea mediilor zgomotoase din exterior. 

Acestea pot fi accesorizate astfel încât să constiuie o opțiune elegantă de securizare net superioară sistemului clasic tip grilaj metalic. Astfel, la solicitarea dumneavoastră, opțional se poate monta și un sistem de închidere cu cheie sau bolțuri automate.

Rulouri Exterioare - Fabrica de Rulouri - București Sector 6
Rulouri Exterioare - Fabrica de Rulouri - București Sector 6

Aspect exterior (culoare)

Pot fi albe, maro sau culori speciale precum și imitație lemn: Wenge, Nuc, Stejar auriu, Mahon, Gri antracit, Argintiu, dar la cerere, se poate obţine orice nuanţă şi culoare.  Vopsirea acestora se realizează  în câmp electrostatic cu vopsea tratată special, pentru a nu se decolora la soare.

Modalitate de acționare

Rulourile exterioare pot fi acționate manual sau electric, cu întrerupator sau telecomandă. În funcție de tipurile de acţionări se pot alege și sistemele antiefracție corespunzătoare.

Protecție împotriva insectelor

Rulourile pot fi prevăzute din procesul de fabricație cu plasă împotriva insectelor încorporată în cutia ruloului. În cazul rulourilor pentru uşi este recomandată montarea plasei împotriva insectelor tip plisse.

Modalitate de protecție anti-efracție

Rulourile exterioare pot fi accesorizate antiefracție fie prin montarea unui sistem de închidere cu cheie sau zăvor automat pentru cele manuale, fie a unui sistem cu cleme ce blochează motorul pentru cele electrice.

Modalitate de montare

Rulourile exterioare pot fi montate odată cu tâmplaria PVC (rulouri exterioare suprapuse) sau pe tâmplaria deja existentă (rulouri exterioare aplicate). Montarea se face de către o echipă de profesioniști cu experiență în montaje complexe şi de înaltă calitate.

Rulouri Exterioare - Fabrica de Rulouri - București Sector 6

Ai nevoie de mai multe detalii? Suntem aici pentru a te ajuta

Rulouri exterioare în București și Ilfov.

Contactează-ne acum și hai să discutăm nevoile tale. Îți vom oferi cele mai bune soluții!